Nieuws

Het getal: 1.270

door Redactie op 1 juni 2016

Het aantal handtekeningen onder de petitie voor het behoud van het pontje tussen Gouderak en Moordrecht. Online werd de petitie, een initiatief van de Stichting Dorpsleven Gouderak, 1.113 keer getekend; daarnaast is een flink aantal handtekeningen op papier verzameld.

De petitie is woensdagavond 1 juni tijdens de vergadering van de gemeenteraad door initiatiefnemer Ralph Brieskorn overhandigd aan wethouder Pieter Neven en burgemeester Roel Cazemier.

20160601aanbiedingpetitie545

Initiatiefnemer Ralph Brieskorn (rechts) overhandigde de 1.270 handtekeningen voor het behoud van de veerverbinding tussen Gouderak en Moordrecht aan burgemeester Roel Cazemier en wethouder Pieter Neven (links).

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.