Nieuws

PvdA’ers helpen vrijwilligers dijk in Lekkerkerk schoonmaken

door Redactie op 27 februari 2017

De PvdA-raadsleden Marije Willems en Gerjo Goudriaan steken zaterdag 11 maart, tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet, de handen uit de mouwen in Lekkerkerk. Samen met plaatselijke vrijwilligers doen ze dan mee aan de jaarlijkse schoonmaakactie aan de Opperduit.

Het dijktalud aan de kant van de Lek wordt dan ontdaan van alle zwerfafval. Ook andere raadsleden uit de Krimpenerwaardse politiek doen tijdens NLdoet vrijwilligersklussen op diverse plekken in de gemeente: schoonmaken van de boekenkasten in de bibliotheek van Schoonhoven, opknappen van Het Bastion in Schoonhoven, klussen bij manege De Hoekse Gang in Bergambacht en opknappen van de zorgboerderij van Stichting AZOV in Vlist.

Gerjo Goudriaan (links) en Marije Willems van de PvdA-fractie.

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.