Nieuws

PvdA op verkiezingsmarkt: ‘Ga stemmen!’

door Redactie op 12 maart 2017

Op de verkiezingsmarkt in het centrum van Gouda hebben PvdA’ers uit Gouda en Krimpenerwaard zaterdag mensen opgeroepen, woensdag 15 maart toch vooral naar de stembus te gaan. Daarbij deelden we uiteraard de van ons bekende rode rozen uit.

Terwijl een aantal mensen van onze gemeenteraadsfractie in Lekkerkerk vrijwilligers hielp het dijktalud van de Opperduit schoon te maken, als onderdeel van de de landelijke vrijwilligersdag NLdoet, gingen anderen naar Gouda om daar te helpen het historische centrum rood te kleuren. Samen met onze partijgenoten van de PvdA Gouda spraken we daar veel mensen over de verkiezing van de Tweede Kamer die woensdag plaatsvindt. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen hun stem gaan uitbrengen!

Lees ook:
Jacht op zwevende kiezer (AD Gouda, 13 maart 2017)

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.