Door Redactie op 4 mei 2016

PvdA zet trouwe leden in het zonnetje

Elk jaar rond de Dag van de Arbeid zet de PvdA haar trouwe leden in het zonnetje. Jubilarissen krijgen dan een bloemetje een partijspeld als dank en waardering voor hun inzet.

Dit jaar viert de PvdA haar 70-jarig bestaan; de afdeling Krimpenerwaard telt zeven leden die eveneens 70 jaar lid zijn. Daarnaast is één van onze mensen 65 jaar lid, vier zijn al 50 jaar lid en twee 25 jaar. Zij kregen dit weekend of krijgen later deze week een bezoek van ons afdelingsbestuur of van de fractie die hen persoonlijk kwamen bedanken voor hun trouw aan de partij.

201605bloemen2

Raadslid Marije Willems ging, samen met bestuurslid Pieter van den Dool, op bezoek bij Johan Houtman in Schoonhoven-Noord, 25 jaar lid en in het verleden commissielid van de gemeenteraad van Schoonhoven.

201605pvdabloemen3545

In Haastrecht kregen Piet Heisterborg en zijn echtgenote bloemen en bonbons van Klaas Jongeneel (op de foto’s links) en Herman Groothuis. Beiden zijn 50 jaar lid van de PvdA, nog altijd geïnteresseerd en hebben een duidelijke mening over de actuele politiek. Bijzondere mensen!

Mevrouw Verhoeven uit Stolwijk, 50 jaar lid van de PvdA, kreeg deze bloemen uit handen van ons bestuurslid Elly van der Klauw.

 

Redactie

Redactie

De redactie beheert de content van deze website. Berichten die onder naam van de redactie worden gepubliceerd vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van de fractie- en de commissieleden.

Meer over Redactie