Door Redactie op 19 april 2016

Bas Noorlander stopt als commissielid

PvdA’er Bas Noorlander stopt met ingang van 1 mei als lid van de adviescommissie van de gemeenteraad. Dat heeft hij in een brief aan de raad laten weten.

De volledige tekst van de brief:

Aan de gemeenteraad

Om ook anderen deze raadsperiode ‘Nieuwe Kansen’ te geven en ervaring op te doen met commissiewerkzaamheden voor onze gemeente heb ik besloten per 1 mei (een betekenisvolle datum voor de sociaaldemocratie) mijn lidmaatschap van de raadscommissie te beëindigen.
Met veel genoegen kijk ik terug op de periode 2014, voorbereiding verkiezingen tot en met april 2016. Het was net als in 1985 bij het ontstaan van de gemeente Vlist, heel bijzonder om ook aan de ‘wieg’ te staan van de gemeente Krimpenerwaard.
Ik heb het zeer op prijs gesteld dat mijn partij mij de gelegenheid heeft gegeven om relevante, fundamenteel inhoudelijke- en bestuurlijke kennis te delen.

Hartelijke groet en graag tot ziens.
Bas Noorlander

Bas was tot 31 december 1984 jarenlang gemeenteraadslid voor de PvdA in de gemeente Stolwijk en later, van 1985 tot maart 2002, gedurende diverse perioden als raadslid/fractievoorzitter in de gemeenteraad van Vlist. Van mei 2002 tot juli 2007 was wethouder van de gemeente Vlist met onder andere dienstverlening en ruimtelijke rrdening in zijn portefeuille.

Fractievoorzitter Rob Geleijnse dankt Bas Noorlander voor zijn inzet voor onze fractie: ‘Ik wil Bas hierbij bedanken voor het inzetten van zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van de gemeentepolitiek en ruimtelijke ordening. We zullen hem zeker gaan missen, maar hij heeft gelukkig ook aangegeven een positief kritisch volger van de fractie te blijven.’

De fractie van de PvdA wil in de raadsvergadering van mei een opvolger voor benoeming voordragen.

Redactie

Redactie

De redactie beheert de content van deze website. Berichten die onder naam van de redactie worden gepubliceerd vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van de fractie- en de commissieleden.

Meer over Redactie