Door Redactie op 29 november 2017

Cees van der Graaf voert de PvdA-lijst aan

De leden van de PvdA Krimpenerwaard hebben Cees van der Graaf uit Lekkerkerk gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Cees is nu raadslid, in de voormalige gemeente Nederlek was hij in de periode 2012-2014 wethouder. Tweede op de lijst is Aris Maat uit Ouderkerk aan den IJssel; hij is nu een van onze commissieleden. Aris Maat was vóór de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2015 gedurende vijf jaar raadslid/fractievoorzitter van de PvdA in de voormalige gemeente Ouderkerk.

De volledige lijst ziet er als volgt uit:


Cees van der Graaf


Aris Maat


André van Tol


Jasper Schilt


Sandro Kovacic

Henk van der Wal
Bertan Veldhuijzen van Zanten
Cecile Geuijen
Pieter van den Dool
Elly van der Klauw
Gerjo Goudriaan
Rob Geleijnse
Ronald Zantman
Wim Schipper
Jo Heuvelman
Herman Groothuis
Bas Noorlander
Marije Willems

Onze huidige fractievoorzitter Marije Willems kan het raadswerk niet meer combineren met haar baan en de studie waaraan zij dit jaar is begonnen. Zij staat nog wel als ‘lijstduwer’ op de lijst, evenals ons raadslid Gerjo Goudriaan.

De PvdA heeft nu 3 van de 31 zetels in de gemeenteraad van Krimpenerwaard. Afdelingsvoorzitter Leo Mudde: ‘Vanzelfsprekend gaan we voor méér. Dat moet met deze mensen lukken. Ik ben er trots op dat we een mooie lijst met een goede mix van ervaring en vers bloed kunnen presenteren.’

De leden stelden ook het verkiezingsprogramma vast.

Een aantal van de kandidaten waarmee we de verkiezingen ingaan (op de foto ontbreken Bertan Veldhuijzen van Zanten, Elly van der Klauw, Ronald Zantman, Herman Groothuis en Bas Noorlander):

Wie is wie op de foto?

Meer weten over de eerste 10 van onze lijst? Je leest het hier.

Redactie

Redactie

De redactie beheert de content van deze website. Berichten die onder naam van de redactie worden gepubliceerd vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van de fractie- en de commissieleden.

Meer over Redactie