Door Redactie op 31 mei 2016

Cyril van der Heijden geïnstalleerd als commissielid

De gemeenteraad van Krimpenerwaard heeft Cyril van der Heijden geïnstalleerd als nieuw commissielid namens de PvdA. Hij volgt Bas Noorlander op die het commissiewerk per 1 mei had neergelegd.

Na de installatie ontving Cyril de felicitaties van de raadsleden. Hij kreeg bloemen van de raadsgriffier en van de afdelingsvoorzitter van de PvdA Krimpenerwaard, Leo Mudde.

Eerder liet fractievoorzitter Rob Geleijnse al weten blij te zijn met de komst van Cyril van der Heijden. Hij noemde hem ‘een geweldige aanvulling voor de fractie’.

Cyril woont in Ouderkerk aan den IJssel. Vóór de gemeentelijke herindeling van de Krimpenerwaard dacht hij al actief mee met de fractie van de PvdA in de toenmalige gemeente Ouderkerk.

DSCF0022

Burgemeester Roel Cazemier neemt Cyril van der Heijden de eed af.

benoeming en toelating C vd Heijden en G Stuijt

Cyril poseert met Géja Stuijt van Gemeente Belang Schoonhoven. Zij werd in dezelfde vergadering benoemd als tijdelijk raadslid; zij vervangt Pieter Heerens die langdurig ziek is. (foto’s © Gemeente Krimpenerwaard)

Lees meer over Cyril

Redactie

Redactie

De redactie beheert de content van deze website. Berichten die onder naam van de redactie worden gepubliceerd vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van de fractie- en de commissieleden.

Meer over Redactie