Masterclass politiek voor jongeren

2 november 2020

De gemeente Krimpenerwaard organiseert de masterclass politiek voor jongeren “Alles is politiek?!”

Waarom deze masterclass? Het gemeentebestuur bepaalt hoe jouw leefomgeving eruit ziet. Iedereen uit de gemeente Krimpenerwaard heeft wel een mening over wat goed gaat of niet. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat jongeren hun mening over zaken als uitgaan, openbaar vervoer, sport, veiligheid of school kunnen laten horen en begrijpen hoe de politiek werkt.

Heb je een mening of weet je het zelfs beter? Geef je dan op voor de masterclass politiek voor jongeren! Daar ontdek je hoe jouw gemeente bestuurd wordt en op welke manier je de gemeenteraad kunt overtuigen om jouw idee ook echt te realiseren.

Update op 02-11: Wegens grote interesse zit de masterclass vol! Als je je nog aanmeldt, kom je op de wachtlijst te staan. 

  • Waar: raadzaal in het gemeentehuis in Lekkerkerk (helemaal coronaproof natuurlijk!)
  • Vervoer: heb je zelf geen vervoer naar Lekkerkerk, bel of mail ons even dan kunnen wij zorgen voor (wederom coronaproof) vervoer
  • Wanneer: donderdag 26 november, woensdag 2 december, maandag 7 december, dinsdag 15 december om 20.00 uur
  • Kosten: de masterclass is helemaal gratis!
  • Leeftijd: voldoe je niet helemaal aan de leeftijd van 16-25 jaar, maar heb je interesse in politiek en wil je de masterclass graag volgen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
  • AanmeldenAanmeldformulier masterclass voor jongeren