16 december 2014

Onze mensen: bedankt!

Rond deze tijd worden in de K5-gemeenten speciale gemeenteraden gehouden waarin de vertrekkende raadsleden afscheid nemen. Op deze plaats wil ook het bestuur van de PvdA afdeling Krimpenerwaard de mensen die zich tot het laatst toe in hun gemeenten voor de sociaaldemocratie hebben ingezet, bedanken.

Van de in totaal 69 raadsleden in Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven en Vlist zijn er twaalf van PvdA-huize. Daarnaast leveren wij in Nederlek een wethouder. Stuk voor stuk hebben zij zich de afgelopen jaren ingezet om hun gemeenten duurzamer, socialer en rechtvaardiger te maken.
Op een na komen zij niet terug in de nieuwe gemeenteraad van Krimpenerwaard. Als afdelingsbestuur rekenen wij erop dat hun kennis en ervaring voor het gebied niet verloren gaan en dat zij de nieuwe fractie en de afdeling waar nodig zullen blijven steunen.
Uiteraard zullen wij hen binnenkort, tijdens een algemene ledenvergadering, nog eens op een passende wijze huldigen. Maar we zeggen ook graag op deze plaats tegen onze mensen, en natuurlijk tegen al die partijgenoten die hun in de afgelopen dertig jaar, sinds de gemeentelijke herindeling van 1985, zijn voorgegaan: bedankt!

Namens het bestuur van de PvdA afdeling Krimpenerwaard,
Leo Mudde, voorzitter

allepvdaerszw545Van boven naar beneden en van links naar rechts: Aris Maat, Cees van der Graaf, Dik Jansen, Jan Dooms, Jos Simons, Leen van Winden, Pieter van den Dool, Rob Geleijnse, Ruud Sijl, Sandra van Winden, Siebe Burggraaf, Siem Meij en Wim Schipper.