3 november 2014

PvdA ‘kaapt’ domeinnaam stemwijzerkrimpenerwaard.nl

Een meerderheid van de Klankbordgroep Herindeling Krimpenerwaard besloot dat voor de verkiezingen van 19 november géén gebruik wordt gemaakt van een stemhulp. Wij hebben de domeinnaam www.stemwijzerkrimpenerwaard.nl niettemin vastgelegd.

Mocht de gemeente Krimpenerwaard i.o. alsnog dit hulpmiddel bij het bepalen van een stemkeuze willen inzetten, dan dragen wij die domeinnaam met veel liefde en plezier over!

Vóór de zomer vond de Klankbordgroep dat mensen zelf wel in staat zijn hun keuze te bepalen. Daarvoor zou een Stemwijzer of Kieskompas niet nodig zijn.
De PvdA had een digitale stemhulp wel een mooi hulpmiddel gevonden. Dit soort diensten maakt de verschillen tussen de partijen duidelijk en helpt mensen bij het maken van de juiste keuze voor als ze straks, 19 november, in het stemhokje staan.
Het inzetten van een stemwijzer had gepast in ons streven om van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard een voorloper op ICT-gebied te maken. ICT is een belangrijk hulpmiddel om de inwoners het best van dienst te kunnen zijn, zo zien wij dat. Een stemwijzer had daar mooi in gepast.

Toch nog een klein stemadvies. Ben je op zoek is naar een partij die:
■ de nieuwe kansen van deze gemeente wil benutten;
■ ambities heeft op het gebied van ICT;
■ staat voor zorg op maat en ervoor zorgt dat niemand buiten de boot valt?

Stem dan 19 november:
verkiezingsaffiche545

PvdA kaapt ‘stemwijzer’ (AD Rotterdam Oost, 5 november 2014)

Onze verkiezingspagina