Sandro Kovacic lijsttrekker PvdA-GroenLinks

18 december 2021

KRIMPENERWAARD De leden van PvdA en GroenLinks Krimpenerwaard hebben tijdens de onlangs gehouden gezamenlijke ledenvergadering unaniem Sandro Kovacic benoemd tot lijsttrekker van die partijen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Kovacic (24) is nu commissielid namens PvdA in de gemeenteraad. Daar heeft hij zich de afgelopen jaren onder andere hard gemaakt voor een socialer beleid in de Krimpenerwaard en een betaalbare energietransitie. Hij studeert bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit en is daarnaast voorzitter van de Jonge Socialisten Rijnmond.  Kovacic is gedreven, enthousiast en daarmee de perfecte persoon om de partij richting een fantastisch verkiezingsresultaat te sturen.

De nummer twee van de lijst is Bart van Ree (GroenLinks). Van Ree is een nieuwkomer in de politiek, maar weet het GroenLinks geluid perfect te verwoorden en daarom een aanwinst op de lijst.

De top drie wordt afgesloten met huidig PvdA fractievoorzitter, Cees van der Graaf. Van der Graaf gaat al heel wat jaren mee in de politiek en heeft ruime ervaring als commissielid, raadslid en wethouder. Dit zorgt voor een evenwichtige balans tussen ervaring en nieuwkomers.

 

Met deze top drie en de overige kandidaten op de lijst hebben we alle vertrouwen in een goed resultaat voor PvdA-GroenLinks tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

 

Bijlage bij bericht: Foto van de top 3 van PvdA-GroenLinks:

Van Links naar Rechts: Bart van Ree, Sandro Kovacic en Cees van der Graaf