Nieuws

Dag van de Democratie is aftrap voor verkiezingen van 21-3-2018

door Redactie op 10 september 2017

De Dag van de Democratie, zaterdag uitgebreid gevierd in het oude stadhuis van Schoonhoven, was voor de PvdA en de andere partijen de aftrap van de verkiezingscampagne. Vanaf nu tot 21 maart 2018, wanneer Nederland zijn nieuwe gemeenteraden gaat kiezen, gaat u nog veel van ons horen!

Uiteraard was de PvdA stevig aanwezig op de ‘politieke markt’ die de gemeente Krimpenerwaard, die voor het eerst meedeed aan de landelijke Dag van de Democratie, had georganiseerd. Hieronder een korte foto-impressie.

Onze fractievoorzitter Marije Willems in gesprek met haar collega van D66.

Praten met de jeugd over hún ideeën voor Krimpenerwaard.

PvdA-onderonsje van Marije Willems en Herman Groothuis.

Interview met RTV Krimpenerwaard.

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.